Skip to main content
Želiš rezultate odmah i sada:

Internet oglašavanje

Sigurna investicija čije rezultate možete da izmerite!

Google oglašavanje

Google oglašavanje (Google Ads – Google oglasi) je izuzetna alatka za reklamiranje na Internetu. Kreiranjem i optimizovanjem Google Ads kampanje Vaši oglasi se mogu prikazivati u Google mreži za pretragu, Google aplikacijama i sajtovima, kao i na partnerskim mrežama za pretragu, partnerskim sajtovima i aplikacijama.

Google oglasi su jedan od najisplativijih načina za reklamiranje. Oglasi se krajnjem korisniku prikazuju u zavisnosti od ključnih reči koje pretražuje ili ih je pretraživao u Google pretraživaču. Prednosti Google oglašavanja su kontrola troškova oglašavanja, merljivi rezultati i gotovo siguran povrat investicije, demografsko ciljanje korisnika i veličina tržišta koja se može obuhvatiti dobro optimizovanom Google kampanjom.

Facebook oglašavanje

Da li ste znali da Facebook ima 2 milijarde korisnika širom sveta. I oni godišnje naprave preko 25 milijardi klikova na toj društvenoj mreži. Samo u Srbiji Facebook ima gotovo 4 miliona registrvvanih naloga, dakle svaki drugi stanovnik Srbije ima Facebook nalog. Sa ovim impresivnim brojkama Facebook zaista jeste platforma na kojoj se treba reklamirati.

Reklamiranje na Facebook-u je demografski precizno ciljano, lako merljivo, ima odličan povrat investicije i rezultati reklamiranja se bukvalno odmah mogu videti. Međutim, da bi ste se uspešno oglašavali na ovoj mreži mora mnogo kockica da se složi. A mi ih slažemo samo tako!

Instagram oglašavanje

Nema mnogo razloga da Vas odvrate od reklamiranja na Instagramu. Jedini razlog za to je da Vaš proizvod ili usluga jednostavno nema kupce na toj društvenoj mreži. Instagram je trenutno najpopularnija aplikacija u Srbiji kojoj se pristupa sa mobilnih telefona. Koristi je preko 3 miliona stanovnika Srbije. I to ne da je koristi, već bi se reklo da veliki broj korisnika ne izlazi sa Instagrama. Ljudi dobro reaguju na lepe slike ili dobar video, naročito populacija od 30-35 godina koja „nema vremena“ za čitanje.

Reklamiranje na Instagramu je prilično jeftino u odnosu na druge načine plaćenog oglašavanja. Oglasi se mogu precizno targetirati na ciljanu publiku, interesovanja ili određenu branšu.

LinkedIn oglašavanje

LinkedIn je društvena mreža za poslovne korisnike, profesionalce u svom poslu, menadžere, lidere, ljude koji donose odluke i ljude koji pomažu da se te odluke donose. LinkedIn je idealno područje za B2B (business to business) marketing.

Reklamiranje na LinkedIn-u je i do 2-3 puta skuplje nego recimo reklamiranje na Facebook-u. Sada se pitate: „Ali sigurno postoji dobar razlog za to?“ Tako je. Na LinkedIn-u je moguće detaljno targetiranje profesionalaca, branše u kojoj rade, pozicije za koju su odgovorni ili čak targetiranje na nivou kompanije. To ni jedna druga društvena mreža ne može da ponudi.

Hajde da pravimo pravu priču!