Skip to main content
Želiš da svi dođu na tvoj web sajt i kažu:

Vau, to mi treba!

Naravno da želiš. Sada to možeš i da priuštiš sebi! Neka tvoj sajt prodaje za tebe.
I neka prodaje mnogo. Bilo šta.

Zakup domena i hosting-a

Da bi ste uopšte bili u mogućnosti da imate svoj websajt potrebno je da kod ovlašćenog Internet provajdera zakupite domen i hosting. Naravno, mi ćemo Vam pomoći u tome. Štaviše, mi ćemo to uraditi umesto Vas. I to potpuno besplatno! Vaše je samo da platite uslugu koju će Vam pružiti Internet, odnosno hositng provajder.

U zavisnosti od veličine i zahtevnosti Vašeg websajta mi ćemo Vam preporučiti tip hostinga i performanse servera koje su neophodne da bi omogućili nesmetan rad websajta. A domen? Domen je priča za sebe. I jako je bitan. Ne samo za optimizaciju i rejting Vašeg websajta. Domen je Vaš brend. Domen je ključan za prvi utisak o Vama. A vi ste nama jako bitni! Zato ćemo Vam pomoći da pronađete domen skrojen po Vašoj meri!

Dizajn / redizajn web sajta

Ukoliko čitate ovaj tekst verovatno nemate web sajt ili imate sajt kojim niste zadovoljni i koji Vam „ne radi posao“. A posao websajta je da promoviše ono čime se bavite i da Vam donosi klijente i novac. Vaš web sajt treba da bude takav da pažnju stotine i hiljada onih koji na Internetu tragaju za Vašim, ali i uslugama i proizvodima Vaše konkurencije, skrene na Vas. I da kaže: „Da, to je to. Od njega ću da kupim!“

Web sajt je kruna Vašeg prisustva na Internetu. Danas, kada je sve duboko u procesu digitalizacije, svima ćete delovati jako neozbiljno ukoliko nemate kvalitetan i moderan web sajt. Bukvalno svima! Počev od sadašnjih i budućih klijenata, preko Vaših zaposlenih, pa sve do Vašeg najbližeg okruženja. Nemati web sajt u današnje vreme se gotovo može poistovetiti sa tim da i ne postojite. A možda to i niste znali. I zato ne oklevajte!

Izrada Internet prodavnice

Internet prodavnica ili Online shop je nešto o čemu svakako treba da razmislite ukoliko ste trgovac ili se bavite prodajom različitih proizvoda, pa i određenih usluga. Prednosti prodaje proizvoda putem Interneta u odnosu na prodaju na fizičkoj lokaciji su ogromni. Najveća prednost je u tome što mnogostruko smanjujete troškove poslovanja. Mogućnosti prodaje putem Interneta su neograničene. Prodajni prostor je cela Srbija, a ako ste baš ambiciozni i ceo svet. A zašto ne bi bili?

Internet prodaja je poslednjih godina doživela pravu ekspanziju, naročito u poslednjih godinu dana za vreme Covid-19 pandemije. Pokazalo se da su svi oni koji su imali ili su u međuvremenu prešli i na kanale Internet prodaje opstali, te unapredili i povećali obim prodaje i svog poslovanja. Krajnje je vreme da i vi dodate gas. Neka web sajt radi za Vas!

Optimizacija web sajta – SEO

Imate web sajt. I taj web sajt bi trebalo da Vam pomogne da prodaju Vaših proizvoda i usluga podigne na viši nivo. Međutim, nije baš tako. Kada u Google ukucate naziv proizvoda ili usluge koju prodajete, Vašeg web sajta nema nigde. Ni na desetoj strani. U tom trenutku Vam prva strana deluje kao nedostižan cilj i pomislite da je Vaše ulaganje u websajt bilo uzaludno.  Na Vašu sreću, niste u pravu.

Uz pomoć naše usluge koja se zove optimizacija web sajta ili SEO (Search Engine Optimization) Vaš web sajt će početi da se penje na lestvici zvanoj Google pretraživač. Da bi smo postigli potrebno je da uradimo određene ispravke na Vašem sajtu (Onpage SEO), ali i van njega (Off page SEO). Čuda se neće desiti preko noći. Ne nasedajte na te priče! Optimizacija sajta je dugotrajan proces. Naročito ako ste u samom startu omanuli birajući pogrešnog partnera za izradu web sajta!

Održavanje websajta

Vrlo često se susrećemo sa praksom da vlasnici kada jednom završe svoj websajt jednostavno zaborave na njega. To nikako nije dobro. Ni za websajt, a ni za vlasnika istog, odnosno za poslovanje koje taj websajt reprezentuje. Websajt treba konstantno da se održava i nadograđuje. Kako iz bezbednosnih razloga, da ne biste bili hakovani, tako i iz funkcionalnih. Jednostavno, Google voli websajtove koji se redovno ažuriraju i dopunjuju aktuelnim sadržajem.

Osim sadržaja potrebno je ažurirati CMS, dodatke – plugine, teme, konfiguraciju servera… U slučaju nekog bag-a ili bezbednosnog propusta, poželjno je uvek imati i svež bekap fajlova websajta i baze koju isti koristi. Na kraju krajeva, redovno održavanje websajta je daleko jeftinije od opcije da zaboravite na njega. Verujte nam na reč!

Hajde da pravimo pravu priču!